POZNAT DATUM PREMIJERE SERIJE O KULTNOM FILMU KUM: Zvezda "Uvoda u anatomiju" igra Branda

Novosti online

15. 01. 2022. u 21:39

PREMIJERA serije "Ponuda" – o snimanju kultnog filma Kum, planirana je za 28. april, najavila je striming platforma Paramaunt.

ПОЗНАТ ДАТУМ ПРЕМИЈЕРЕ СЕРИЈЕ О КУЛТНОМ ФИЛМУ КУМ: Звезда Увода у анатомију игра Бранда

Foto: IMDb

Prve tri epizode ​serije emitovaće se odmah po objavljivanju, a preostalih sedam epizoda bicće dostupno za strimovanje nedeljno, četvrtkom.

Marlona Branda iz vremena kada je glumio Vita Korleonea u novoj seriji igraće Džastin Čejmbers, kome će to biti prva uloga nakon više od tri godine kada je napustio popularnu seriju "Uvod u anatomiju".

Ideja je da "Ponuda" predstavi priču o čuvenom ostvarenju Frensisa Forda Kopole iz perspektive, pre svega, producenta Alija Radija, koga će u seriji igrati Majls Teler. Inače, za tu ulogu je prvo angažovan Armi Hamer, pre optužbi za kanibalizam, dok bi Kopolu trebalo da igra glumac Den Fogler.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jolex (@mostlyjolex)

Kum iz 1972. godine, u kome su glumili Marlon Brando, Al Paćino, Džejms Kan, Džon Kazale, Robert Duval, Dajan Kiton i Talija Ši, bio je nominovan za 11 Oskara i osvojio je tri – uključujucći nagradu Rudiju za najbolji film.

"Ponuda" je napisao Majkl Tolkin, a izvršni producent je Niki Toskano. Osim Telera, glumačke ekipu čine: Metju Gud kao Robert Evans, Džuno Templ kao Beti Makart, Đovani Ribizi kao Džo Kolombo, Den Fogler kao Frensis Ford Kopola, Bern Gorman kao Čarls Bludorn, Kolin Henks kao Beri Lapidus i Patrik Galo kao Mario Puzo.

BONUS VIDEO:

Glogovac je pogrešio fakultet, ali je tu grešku, na sreću, ispravio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati