"ZLATNI DEČKO" ODUŠEVIO PUBLIKU: U "Kombank dvorani" održana premijera filma u režiji Ognjena Jankovića

S. V.

11. 01. 2022. u 22:08

U PREPUNOJ "Kombank dvorani" večeras je održana premijera filma "Zlatni dečko", rediteljskog prvenca Ognjena Jankovića po scenariju Vuka i Alekse Ršumovića.

ЗЛАТНИ ДЕЧКО ОДУШЕВИО ПУБЛИКУ: У Комбанк дворани одржана премијера филма у режији Огњена Јанковића

Alisa Radaković i Denis Murić, Foto P. Milošević

Publika je višeminutnim aplauzom pozdravila priču o mladom, vanserijski talentovanom fudbaleru, nezgodnog temperamenta, koji je meta različitih interesa, kriminalaca i starleta, a "zlatnog dečka" tumači Denis Murić.

Crvenim tepihom sinoć su prošetali i glumci Petar Strugar, Alisa Radaković, Andrija Kuzmanović, Tihomir Stanić, Jovana Gavrilović...

- Radnja se više fokusira na nešto što se dešava iza fudbalskog terena, a ne na samom terenu. - rekao je producent Uglješa Jokić.

Posetioci je ispunila hol i salu dvorane, Foto P. Milošević

Prvom prikazivanju "Zlatnog dečka" sinoć su prisustvovali i kompozitor Aleksandar Milić Mili, glumci Sergej Trifunović, Tamara Dragičević, članovi grupe "Beogradski sindikat"...

NA RTS U MAJU

FILM će se narednih nekoliko meseci prikazivati u bioskopima. Prema najavama, svi oni koji ne budu stigli da pogledaju "Zlatnog dečka" na platnu, imaće priliku da to urade tokom prvomajskih praznika na RTS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!