PRATILO GA GDE GOD DA KRENE I PODSEĆALO NA DETINJSTVO: Bora Todorović je od jedne stvari bežao celog života

Novosti onlajn

22. 12. 2021. u 15:38

BORIVOJE Bora Todorović bio je srpski i jugoslovenski pozorišni, radio, televizijski i filmski glumac, brat glumice Mire Stupice i otac glumca Srđana Žike Todorovića

ПРАТИЛО ГА ГДЕ ГОД ДА КРЕНЕ И ПОДСЕЋАЛО НА ДЕТИЊСТВО: Бора Тодоровић је од једне ствари бежао целог живота

Foto: printskrin jutjub / Jovan Jovanović

Jedan od naših najčuvenijih glumaca Bora Todorović iza sebe je ostavio pregršt uloga po kojima ćemo ga večno pamtiti, a malo je poznato da je u mladosti dobio nadimak koji mu se nije sviđao, ali nikada nije uspeo da ga se otarasi

- Na detinjstvo me podseća reč od koje i kad bih hteo, ne bih mogao da pobegnem, a to je čvoka – rekao je Bora jednom prilikom.

Bora je objasnio kako je dobio nadimak od kojeg nikako nije mogao da se odvoji.

- Ujeo me komarac, i na čelu mi se pojavila čvoruga. A kako mi prašina u koju sam stalno upadao nije prijala, ta čvoruga nikako da nestane. Prvo su me prozvali "Čvoruga", a onda sam od milošta postao "Čvoka" – priznao je naš bard.

Legendarni Todorović nikada na filmu ili televiziji nije bio potpisan kao "Čvoka", ali nadimak je ostao, koliko god on pokušavao da ga se reši.

- Bora Čvoka, to ime se zalepilo na mene. Gde god bih otišao, taj nadimak se za mnom pojavljivao, a hteo sam da ga zaboravim – dodao je on.

(Naj Žena)

 

BONUS VIDEO:

NOVINARKA RTS IZNENADILA GLEDAOCE: Butnala sam se ovdeka u ovaj ram što se sija, pa i ja da se sijam

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)