SUMNJIVE PORUKE SA NEIMENOVANOM OSOBOM: Sud u Meksiku izdao nalog za pretres Boldvinovog telefona

Novosti online

17. 12. 2021. u 09:46

SUD u Novom Meksiku izdao je nalog za pretres telefona Aleka Boldvina nakon više od nedelju dana od njegovog prvog pojavljivanja u javnosti nakon tragedije tokom snimanja filma "Rust", gde je Boldvin ubio direktorku fotografije Halinu Hačins.

СУМЊИВЕ ПОРУКЕ СА НЕИМЕНОВАНОМ ОСОБОМ: Суд у Мексику издао налог за претрес Болдвиновог телефона

Foto; EPA

Kako prenosi Blic žena, nalog za detaljnu proveru Boldvinovog telefona izdao je sud u Santa Feu u Novom Meksiku - državi u kojoj se snimao smrtonosni film. Dokument se odnosi na Apple iPhone za koji se "veruje da je u njegovom posedu". Sud traži pristup porukama koje razmenjuju Boldvin i neimenovana osoba.

Podsetimo, direktorka fotografije je umrla nakon što je Boldvin (63) slučajno pucao u nju i ubio je dok je snimao scenu u filmu. Povređen je i režiser Džoel Souza.

Prošle nedelje, u svom prvom TV intervjuu od nesreće, Boldvin je rekao Džordžu Stefanopulosu sa televizije ABC da nije povukao okidač.

Boldvin je jecao dok je govorio: "Pa okidač nije povučen, ja nisam povukao okidač..."

"Ne, ne, ne, ne, ne, nikada ne bih uperio pištolj ni u koga i povukao okidač, nikada."

Upitan "kako je pravi metak dospeo na taj set?", glumac je odgovorio: "Nemam pojma, neko je stavio pravi metak u pištolj, metak koji nije ni trebalo da bude na imanju".

BONUS VIDEO:

REPORTER "NOVOSTI" SA KATARINOM RADIVOJEVIĆ: "Lada niva" kao "kuća putujuća"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ TAJNO U URGENTNOM CENTRU: Ovo su rezultati pregleda posle udarca flašom u glavu!