ANA KOKIĆ POTPUNO ISKRENA: Pevačica otkrila sve o svom emotivnom statusu

Novosti onlajn

08. 12. 2021. u 22:03

PECAČICA Ana Kokić će zajedno sa Dženanom Lončarevićem stati pred publiku u okviru novogodišnjeg programa u Crnoj Gori 2. januara 2022.

АНА КОКИЋ ПОТПУНО ИСКРЕНА: Певачица открила све о свом емотивном статусу

Foto: Printskrin/Jutjub

Na konferenciji za medije koja je organizovana tim povodom, pevačica je istakla da će se na veliko zadovoljstvo latiti mikrofona.

- Očekujem da se lepo provedemo, a to kakve će mere biti, zavisi od situacije i mesta - počela je Ana za 24sedam, koja iako važi za jednu od najlepših pevačica, ne smatra da je doterala liniju.

- Nisam dovela liniju do savršenstva (smeh)! Nije, nikad nije savršeno. I ne treba da bude - kaže Kokićeva, vidno raspoložena, pa objašnjava da svakako voli da vodi računa o sebi, ali onoliko koliko sama oseća da treba.

Naslednice Teu i Ninu, koje je dobila u braku s Nikolom Rađenom, ne vodi na nastupe jer su za to još uvek male.

- Eventualno ako je neki događaj na otvorenom, oko šest, sedam uveče, onda da, ali su za diskoteke još male - naglasila je, pa se dotakla i svog ljubavnog života.

- Želje za prethodnu godinu su bile da ostanu svi zdravi, voljeni, zbog situacije koja se dogodila, a mislim da iste želje imam i za narednu godinu. Nova ljubav? Kad dođe, dobrodošla! Ovako... Ništa, za sad.

(24sedam)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega