ČOLINA GREŠKA KARIJERE? Odbio legendarnu pesmu koja je postala ogroman hit - Pričaju da se i danas kaje zbog toga

Novosti onlajn

07. 12. 2021. u 13:14

LEGENDA Beograda i čuveni muzičar Momčilo Bajagić Bajaga otkrio je pravu istinu o spekulacijama da se Zdravko Čolić i dan-danas kaje zato što je odbio pesmu "Kad hodaš".

ЧОЛИНА ГРЕШКА КАРИЈЕРЕ? Одбио легендарну песму која је постала огроман хит - Причају да се и данас каје због тога

Foto Aleksandar Kerekeš

Kako su mediji ranije pisali, Čola je pesmu odbio jer nije prepoznao hit, Bajaga je otkrio da je istina o tome potpuno drugačija.

- Nije mi nikada bilo žao, pesmu mogu i ja da otpevam. Nije Čola stvarno odbio ovu verziju pesme "Kad hodaš". Ja sam imao jednu iskreno slabiju verziju - ispričao je Bajaga i dodao:

- Imao sam jednu strofu viška i mislim da mi je falila glavna tema, mi smo njemu doneli. Pozvao nas je on i Kornelije Kovač, otišli smo ja i moj kum Miša Aleksić, tada sam ja bio još u "Ribljoj čorbi" i mi smo mu doneli tada četiri stvari: "Tvoje oči", "Afriku", "Kad hodaš"... Iskreno, ja nisam dobro bio završio tu pesmu, a sigurno je ni ja ne bih uzeo u tom izdanju - iskreno je odgovorio legendarni muzičar.

On je naveo i da je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu i da se i danas kaje zbog toga.

- To je samo legenda da Čola nije prepoznao dobru pesmu, Čola bi to sigurno prepoznao. A nikada mi nije žao pesme, uvek možeš i ti da je otpevaš - ispričao je Bajaga u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)