BORIM SE DA OČUVAM BRAK: Jelena Karleuša o odrastanju, porodici, strastima - ovo niste znali o njoj!

Novosti online

04. 12. 2021. u 23:12

JELENA Karleuša uveliko sprema novogodišnji spektakl u centru Beograda, a sada je sabrala utiske o svojoj dosadašnjoj karijeri, privatnom životu i godini koju ostavlja iza sebe.

БОРИМ СЕ ДА ОЧУВАМ БРАК: Јелена Карлеуша о одрастању, породици, страстима - ово нисте знали о њој!

Foto Instagram/karleusastar

Na samom početku razgovora, pevačica je ogolila dušu i progovorila o svom detinjstvu.

- Bila sam srećno dete, ali u nekom svom svetu, ne previše shvaćeno u školskom okruženju. Razlikovala sam se u svakom smislu, od ponašanja do fizičkog izgleda, jer sam bila veoma visoka, tako da sam stvorila neki svoj svet još kao mala. Stalno sam pevala, muzika mi je i tada bila opsesija i bilo mi je kristalno jasno čime ću se baviti. Tad sam govorila da je užasno što sam tako mala i što gubim vreme čekajući da porastem i postanem ovo što danas jesam. Majka mi je bila novinarka, otac veoma uspešan u policiji, ali su se vrlo brzo razveli i meni dodatno zakomplikovali detinjstvo. Obeležena čudnim prezimenom, odrastala sam s mamom, tetkom i bakom, koje su me naučile da budem alfa ženka. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način. Dovoljno je da zatvorim oči i da mogu sasvim jasno da razgovaram s njom i sad - započela je.

Smrt majke Divne Kareluše za Jelenu je bio jedan od najvećih životnih udaraca.

- Kao ćerka jedinica bila sam izuzetno vezana za nju. Gubitak nje je bio ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima - istakla je ona.

FOTO: printkstin instagram / Karleuša Star

Kada je reč o baku i njenim ćerkama, Karleuša ističe da se trudi da ćerke vaspita onako kako je i nju njena majka, kao i da nastoji da ih u životu nauči pravim vrednostima.

- Petnaest godina se borim za očuvanje braka. Mislim da su uvek žene te koje se više zalažu za tu instituciju, kako braka, tako i porodice. Takve smo životinje - odgovorila je na pitanje kako gleda na insutuciju braka, te nastavila o svojoj deci:

- Svako ko poznaje moju decu ima samo reči hvale za njihovu skromnost i vaspitanje. Kako je Divna mene učila da budem isti čovek i prema radniku 'Gradske čistoće' i prema predsedniku, da ne budem materijalista, da imam empatiju prema ljudima i životinjama, da ne stavljam svoje lične potrebe u prvi plan, tako i ja vaspitavam moju decu. One su jedan skup naših vrlina i mana. Miks genetike i magije odrastanja u posebnim uslovima dece javnih ličnosti. Ali biću pristrasna, pa ću reći da su to mamina deca s malo tatinih momenata -rekla je Jelena.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)