DVA PUTA SE RAZVELA OD ISTOG ČOVEKA: Sestra Nataše Bekvalac otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem

Novosti online

03. 12. 2021. u 21:32

KRISTINA Bekvalac, modna kreatorka i sestra Nataše Bekvalac, drugi put se razvela od istog čoveka, a sada je to potvrdila i na svom Instagram profilu.

ДВА ПУТА СЕ РАЗВЕЛА ОД ИСТОГ ЧОВЕКА: Сестра Наташе Беквалац открила у каквом је односу са бившим мужем

Foto: Printscreen/Instagram

Dok je odgovarala na brojna pitanja pratilaca, Kristina je bila surovo iskrena, pa je tako dobio odgovor i korisnik koji joj je uputio pitanje: "Zašto si se razvela?"

- Zato što nam više nije bilo lepo - odgovorila je kratko i jasno Kristina. Nakon ovoga, modna dizajnerka je prokomentarisala i u kakvim su oni odnosima.

- Ivo i ja smo se rastali u normalnim odnosima i super funkcionišemo kao roditelji, a to je najbitnije - napisala je Kristina.

Kristina se inače razvela od Iva Martinovića sa kojim ima dvoje dece. Ni drugi pokušaj braka nije uspeo. Naime, njih dvoje su se pre nekoliko godina razveli, da bi potom ljubavi pružili novu šansu. Iako imaju dvoje dece, nepomirljive suprotnosti na kraju su učinile svoje.

BONUS VIDEO - KEBA OTKRIO DA KORISTI LASER: Negujem se prirodnim kremama, koje sam pravim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu