OBJEKAT IZ FILMA "SAM U KUĆI" MOĆI ĆE DA SE IZNAJMI: Provedite noć u domu porodice Mekalister za 2.500 dolara

Novosti online

03. 12. 2021. u 15:05

KUĆU iz filma "Sam u kući" u američkom gradiću Vinetka moguće je iznajmiti putem Aernbija po ceni za 2.500 dolara za noć uz još druge naknade i poreze.

ОБЈЕКАТ ИЗ ФИЛМА САМ У КУЋИ МОЋИ ЋЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ: Проведите ноћ у дому породице Мекалистер за 2.500 долара

Foto: Jutjub printskrin

Jednodnevni boravak u kući filmske porodice Mekalister moći će da se rezerviše od sledeće nedelje, a pobednici će biti porodica ili grupa s najbržim prstom. Dom je uređen tako da izgleda slično kao u filmu koji je lik Kevina Mekalistera učinio slavnim.

Devin Ratrej, glumac koji je glumio Kevinovog starijeg brata Baza, dočekaće goste u rezidenciji Mekalister putem Zuma.

- Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za praznično veselje - rekao je Baz u najavi. - Dakle, ove godine provedite praznike, ne tako sami, u kući mojih roditelja.

Kada gosti uđu dočekaće ih crveni tepih i Bazove slike na zidu. Moći će da uživaju u praznično uređenoj dnevnoj sobi uz božićno drvce i vunene čizmice obešene iznad kamina. Posetioci će spavati u sobi Kevinovih roditelja u krevetu sa baldahinom, a biće tu i očev losion posle brijanja, starinski radio sat i stari ogromni televizor.

Ako bude dece, dostupna je i druga spavaća soba za goste.Prazne limenke boje spremne su za postavljanje zamki, tu je i nezdrava hranaiz 90-ih, uključujući najfiniju picu i večera uz sveće sa vrlo kaloričnim Kraft makaronama i sirom, kao i susret sa Bazovim ljubimcem tarantulom, Alom.

Posetioci će moći da odgledaju film "Home Sweet Home Alone" u kome Ratrej ponavlja svoju ulogu, a moći će da ponesu lego komplet za uspomenu - "Sam u kući".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)