JASNA ŠEKARIĆ POSTALA BAKA: Oglasila se iz Egipta i objavila sliku - Dobrodošla na svet, Sofi (FOTO)

Novosti online

29. 11. 2021. u 22:30

VIŠESTRUKA olimpijska, svetska i evropska prvakinja u streljaštvu Jasna Šekarić (55) podelila je lepe vesti na društvenim mrežama.

ЈАСНА ШЕКАРИЋ ПОСТАЛА БАКА: Огласила се из Египта и објавила слику - Добродошла на свет, Софи (ФОТО)

Foto V. Danilov

Jasna se, naime, oglasila iz Egipta i postavila fotografiju sa unukom, koja je raznežila sve, piše “Blic”.

- Dobrodošla na svet, Sofi! - navela je ona u opisu slike.

- Nadam se da ćeš mojoj Lei doneti isto toliko radosti i lepote koliko je i ona u moj život! Do zvezda... Novi život, moja krv! - dodala je Jasna, dok su se komentari oduševljenih pratilaca nizali.

Jasna je, podsetimo, rođena u Beogradu, ali je odrasla u Osijeku. Čak pet puta je osvojila po olimpijsku medalju. Razvedena je i ima dvoje dece, Leu i Luku.

NJena ćerka Lea bila je učesnica rijaliti programa "Zadruga", gde je bila intimna sa cimerom, manekenom Radetom Lazićem. Naime, ona je tada ušla u "Zadrugu" kao zauzeta devojka, a nije joj trebalo dugo da svog dečka javno prevari. Nakon što je izašla iz rijalitija, Šekarićeva je priznala da su je pogodile reakcije ljudi na njeno učešće.

- Meni je sve to jako teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o Radetu Laziću da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene - rekla je Lea i dodala:

- Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stugle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida. Mislila sam da me ona neće sačekati u studiju, jer je trebala da bude u Kini.

BONUS VIDEO - BEKERA ŽENE KOŠTALE GLAVE: Posle bankrota, preti mu sedam godina robije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)