GOCA LAZAREVIĆ U SUZAMA PRED DECOM MERIME NJEGOMIR: Skrhana bolom stoji ispred crkve, plakala dok je izjavljivala saučešće (FOTO)

M. K.

23. 11. 2021. u 13:38

PEVAČICA Merima Njegomir će danas biti sahranjena na Novom groblju u Beogradu u Aleji zaslužnih građana.

ГОЦА ЛАЗАРЕВИЋ У СУЗАМА ПРЕД ДЕЦОМ МЕРИМЕ ЊЕГОМИР: Скрхана болом стоји испред цркве, плакала док је изјављивала саучешће (ФОТО)

Foto: M.K.

Kovčeg je postavljen ispred Crkve Sv. Nikole na Novom groblju, gde će se održati opelo, a najbliži se okupljaju kako bi je ispratili na večni počinak.

Pevačica Goca Lazarević u suzama stoji pored kovčega svoje prijateljice i koleginice. Ona je vidno skrhana bolom prišla da izjavi porodici saučešće.

Danas je u toku dana održana i komemoracija na kojoj se su Merimine kolege oprostile od nje.

Među prisutnima su bili njene tri ćerke i sin, ali i kolege: Radiša Urošević, kompozitor Miša Mijatović, Ivan Milinković, Branka Sovrlić, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, Vera Matović, kao i pevačica Ana Bekuta.

BONUS VIDEO: DECA MERIME NjEGOMIR U SUZAMA - Svi u crnini na komemoraciji u Kamenoj sali RTS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)