"ZBOG TEBE PLAČEM I KAD SUZA NEMAM": Dirljiv govor Olivere Kovačević na komemoraciji Merimi NJegomir (FOTO/VIDEO)

M.K.

23. 11. 2021. u 11:14

LEGENDARNA pevačica narodne muzike Merima Njegomir preminula je u subotu, 20. novembra, posle borbe sa teškom bolešću, a danas se održava komemoracija njoj u čast u Kamenoj sali Radio Beograda.

ЗБОГ ТЕБЕ ПЛАЧЕМ И КАД СУЗА НЕМАМ: Дирљив говор Оливере Ковачевић на комеморацији Мерими Његомир (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: V.Danilov

Urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević održala je dirljiv govor.

- Bojim se da živimo u svetu u kojem je sve manje ljudi koje znamo i koje volimo. Draga Merima, danas zbog tebe plačem i kad suza više nemam. Neka ti je večna slava - rekla je Olivera.  

 

Među prvima je na komemoraciju stigla ćerka Ljubica Njegomir Živić, u crnom od glave do pete. Tužno, uplakano lice krila je sunčanim naočarima, a čim je stigla izjurila je iz automobila i utrčala u salu.

Među onima koji prisustvuju komemoraciji su i Radiša Urošević, kompozitor Miša Mijatović, Ivan Milinković, Svetlana Bojković, Branka Sovrlić, Snežana Đurišić, Lepa Lukić, kao i pevačica Ana Bekuta, čiji je partner Milutin Mrkonjić trenutno u teškom stanju u bolnici. 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)