"OSTAĆEŠ NAŠ HEROJ I ANĐEO ČUVAR": Snaja Marinka Rokvića objavila srceparajući snimak - unuci poslali poruku svom dedi

Novosti online

12. 11. 2021. u 19:30

BOJANA Barović, supruga Nikole Rokvića, na instagramu objavila potresan video snimak posvećen nedavno preminulom pevaču Marinku Rokviću.

ОСТАЋЕШ НАШ ХЕРОЈ И АНЂЕО ЧУВАР: Снаја Маринка Роквића објавила срцепарајући снимак - унуци послали поруку свом деди

Foto: Instagram/bojanabarovic/ATA Images

- Dragi naš deda Minko, oprostiću se od tebe i ovako, uz njih... Jer su oni ti koji će tvoj zlatni niz nastaviti, kroz sve pesme i priče kojih je mnogo, ali najvažnija priča koju će slušati je o tome koliko si velik bio.. Ne, ne samo u muzici, to će svakako znati.. Već po veličini koja se na kraju najviše vrednuje,po ljudskosti, snazi, hrabrosti i pre svega dostojanstvu! Dostojanstvu kakvom samo možemo da se divimo i nadamo da će oni naslediti barem delić... Možda nisi bio neko ko je mnogo pričao, ali si nam kroz svoju tišinu u svojoj muci ispričao sve! Za druge ćeš ostati legenda, a za nas heroj i naš anđeo čuvar - napisala je Bojana Barović u opisu snimka koji je objavila na instagramu.

Na snimku se vide unuci Marinka Rokvića, čije su crteže i poruke Nikola i Bojana vezali za balon, i potom pustili u nebo.

Podsećamo, Marinko Rokvić je sahranjen juče, u prisustvu porodice, kolega, predstavnika državnog vrha...

Nikola Rokvić se potresnim rečima oprostio od njega, podsetivši na njegovu smirenost i dostojanstvo.

- Čak i u poslednjim časovima ostao si dostojanstven. Čujemo te i dalje, pozdravljaš nas cvrkutom ptica. Izdvaja se sojka ptica, ostali smo očarani. Junače, Srbine, pogledaj koliko nas je došlo. Znam da ti je duša puna - rekao je Nikola nad odrom svog oca.

Veliki pevač je preminuo 6. novembra, nakon duge i teške borbe sa bolešću.

BONUS VIDEO: POTRESAN PRIZOR SA SAHRANE - Supruga Slavica se jedva drži

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije