POZNATO MESTO I VREME SAHRANE MARINKA ROKVIĆA: Legendarni pevač na večni počinak biće ispraćen u četvrtak

Novosti onlajn

08. 11. 2021. u 12:25

PEVAČ Marinko Rokvić, koji je preminuo u subotu, 6. novembra, biće sahranjen u četvrtak, 11. novembra, na Novom bežanijskom groblju.

ПОЗНАТО МЕСТО И ВРЕМЕ САХРАНЕ МАРИНКА РОКВИЋА: Легендарни певач на вечни починак биће испраћен у четвртак

Foto: Printscreen

Sahrana Marinka Rokvića obaviće se u četvrtak, 11. novembra, sa početkom opela u 14.30 u crkvi Sv. apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, saopštila je porodica pevača, koja je zbog aktuelne epidemiološke situacije zamolila da se poštuju sve mere, piše "Blic".

- Zbog velikog poštovanja ljudi prema Marinku, sahrana neće biti samo u krugu porodice, već ćemo ga ispratiti zajedno, uz molbu da se poštuju sve epidemiološke mere - navela je porodica u saopštenju.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORY: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)