BALABANOV ADVOKAT TVRDI: On se samo branio, Marija Karan je kriva

Novosti online

06. 11. 2021. u 20:52

GLUMICA Marija Karan napadnuta je sinoć u Beogradu, kada ju je, navodno, udario njen dečko Vladan Balaban.

БАЛАБАНОВ АДВОКАТ ТВРДИ: Он се само бранио, Марија Каран је крива

Foto: Ata images

Balaban je glumici, nakon svađe, lupio šamar, a sad se oglasio i njegov advokat povodom ovog slučaja.

- Nije tačno da je gospodin Balaban ikoga udario, on je kritičnom prilikom branio sebe, svoju imovinu i imovinu drugih stanara, s obzirom da se događaj desio u garaži zgrade u Beogradu. Tom prilikom su bili prisutni radnici obezbeđenja, kao i stanari, koji su ceo događaj videli. Gospodin Balaban je ugledan poslovan čovek, koji uživa ugled u R. Srbiji i inostranstvu, te on iz tog razloga ne želi da se u javnosti predstavlja kao nasilnik - izjavio je advokat Balabana, Radomir Munižaba, piše Blic.

Podsetimo, do sukoba je došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave, nakon čega ju je on i ošamario.

Glumica je zatim, navodno, uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom poršeu.

Protiv Vladana Balabana podneta je prekršajna prijava zbog napada, ali će, ista prijava biti podneta i protiv glumice, zbog toga što je navodno oštetila Balabanov automobil.

Prema nezvaničninim informacijama, tužilaštvo je sinoć evidentiralo događaj. Ipak, prema proceni dežurnog tužioca Prvog osnovnog tužilaštva - makar na prvom uviđaju - nije bilo osnova za krivično gonjenje učesnika u incidentu. Ipak, podnete su dve prekršajne: protiv Balabana, koji je, kako se sumnja, udario glumicu, i protiv Marije Karan, koja je, prema svemu sudeći, oštetila vozilo svog dečka.

(Telegraf.rs)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona