DETALJI SVAĐE MARIJE KARAN SA DEČKOM: Evo kako je došlo do fizičkog obračuna - stanari Francuske ulice zvali policiju

Novosti onlajn

06. 11. 2021. u 12:53

ŽITELjE Francuske ulice u samom centru Beograda jutros je u 4.05 sati probudila prvo žučna svađa a potom i lomnjava stakla.

ДЕТАЉИ СВАЂЕ МАРИЈЕ КАРАН СА ДЕЧКОМ: Ево како је дошло до физичког обрачуна - станари Француске улице звали полицију

Foto: Printscreen/Instagram

Kako se saznaje, policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi terenac iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je policija došla, na ulici je zatekla "porše kajen" u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu posle čega je njen dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i PP aparat i razbila mu zadnje staklo na poršeu.

Dečko je potom seo u auto, krenuo Francuskom gde je visini broja 29 ugledao Mariju, zaustavio vozilo i uveo je u automobil, gde je nastavljena verbalna rasprava.

Zbog zadobijenih povreda, otekle desne strane lica, Marija je kolima Hitne pomoći u pratnji policijske patrole prevezena Urgentni.

Dežurni tužilac je konstatovala da nema elemenata krivičnog dela, ali može biti podneta prekršajna prijava. Takođe, Marijin dečko ako želi može da podnese krivičnu prijavu zbog uništavanja automobila.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!