VANVREMENSKA LEPOTA: Ovako je Tanja Bošković izgledala pre 40 godina! (FOTO)

Novosti onlajn

03. 11. 2021. u 16:11

JEDNA od naših najlepših glumica, koja i danas važi za pravu damu, Tanja Bošković nekada je nosila epitet i najlepše žene u celoj Jugoslaviji.

ВАНВРЕМЕНСКА ЛЕПОТА: Овако је Тања Бошковић изгледала пре 40 година! (ФОТО)

Foto Vojislav Danilov

Nije tajna da su muškarci širom bivših republika ludeli za njom, a svojom lepotom glumica pleni i dan-danas.

I to, naglasićemo, prirodnom.

Na jednoj Instagram stranici objavljena je fotografija Tanje Bošković stara skoro četrdeset godina, na kojoj glumica u kupaćem kostimu pozira u moru.

Fotografija je privukla veliku pažnju, budući da Tanja na njoj izgleda božanstveno, a ni toliko godina kasnije nije se promenila. I dalje ima nestvarnu lepotu, prepoznatljive crte lica, osmeh, ali i damsko držanje.

Glumica je jedna od onih kojima godine nisu neprijatelj, budući da stari lepo i prirodno, za razliku od brojnih koleginica koje su se podvrgle plastičnim operacijama i estetskim zahvatima.

- Meni je žao lepih devojaka koje su imale potencijal, ali su se izoperisale i sad liče na plastične viršle. Što se mene tiče, ceo život se smejem i svuda idem peške, to je tajna moje lepote - rekla je Tanja Bošković jednom prilikom.

(MONDO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

HOROSKOP ZA SREDU, 3. NOVEMBAR: Ovnovima poklon, bikovima loš dan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (1)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)