U PRIPIJENOJ HALJINI SA OGROMNIM ŠLICEM: Nevena Božović blista dva meseca nakon porođaja (FOTO)

Novosti online

26. 10. 2021. u 00:38

PEVAČICA Nevena Božović pre dva meseca, 23. avgusta, donela je na svet ćerku kojoj su ona i njen muž Nikola Ivanović dali ime Anka.

У ПРИПИЈЕНОЈ ХАЉИНИ СА ОГРОМНИМ ШЛИЦЕМ: Невена Божовић блиста два месеца након порођаја (ФОТО)

Foto: Instagram/nevenabozovicofficial

Ona se nakon porođaja ubrzo vratila poslovnim obavezama i za kratko vreme povratila liniju koju je imala pre trudnoće.

Nevena je na Instagramu podelila fotografije u elegantnoj crnoj haljini, a izgledom samo dva meseca nakon porođaja oduševila je mnoge.

Pevačica je pozirala u izazovnoj kombinaciji, koja je istakla njenu vitku figuru, ali i noge zbog ogromnog izreza sa strane.

Podsetimo, Nevenin suprug je crnogorski pilot Nikola Ivanović, kog retko kad vidimo u javnosti. Takođe, njegova porodica na samom šetalištu, u srcu Budve, drži poznati kafić.

- Sve uspevam uz pomoć svog supruga. Nas dvoje se podržavamo i pratimo u svemu. Mogu reći da isto i razmišljamo - kazala je jednom prilikom Nevena.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

 

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)