NAŠ POZNATI GLUMAC SLAVI 15 GODINA BRAKA: Supruga mu je svetski poznata manekenka, a važe za jedan od najskladnijih parova

Novosti onlajn

18. 10. 2021. u 21:37

GLUMAC Bane Tomašević i Jelena Ivanović slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni, a nedavno su proslavili 15. godišnjicu braka.

НАШ ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ СЛАВИ 15 ГОДИНА БРАКА: Супруга му је светски позната манекенка, а важе за један од најскладнијих парова

Foto: printskrin instagram / Jelena Ivanović

Proslavljena manekenka i glumac obeležili su 15 godina skladnog braka na neobičan način.

Pošto trenutno ne borave na istom mestu, par je slavio onlajn, a taj svakako emotivni trenutak, Bane je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Danas slavimo ovako. Petnaest godina braka. Daleko je Rusija - napisao je na svom storiju glumac, a zatim objavio i nekoliko zajedničkih fotografija.

- Ljubavi moja, tek smo počeli da ostvarujemo snove, a ima ih još mnogo! Neka i ostale godine budu srećne kao i ovih 15. Želim da cifre zamene mesta i da nikada ne prestanu da se vrte - otkrio je on, pa i mnoge oduševio.

Jelena koja je nekada bila jedan od najuspešnijih svetskih modela, kao i muza Žana Pola Gotjea, podelila je niz njihovih zajedničkih fotografija.- 15 godina ljubavi - stoji u opisu fotografije.

 

(ALO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Vladimir Aleksič "isprozivao" Jelisavetu Orašanin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024