OVA VELIKA ZVEZDA JE ŽIVELA SA MARINOM TUCAKOVIĆ: Poznata pevačica je zbog iste bolesti izgubila roditelje - Marinina smrt je skrhala

Novosti onlajn

18. 10. 2021. u 18:38

PEVAČICA Violeta Viki Miljković i tekstopisac Marina Tucaković imale su odličnu saradnju.

ОВА ВЕЛИКА ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВЕЛА СА МАРИНОМ ТУЦАКОВИЋ: Позната певачица је због исте болести изгубила родитеље - Маринина смрт је скрхала

Foto: ATA

Ipak, ono što mnogi nisu znali jeste to da je Viki jedno vreme i živela kod Marine.

– Marina Tucaković je neko uz koga sam odrasla, neko ko je stvorio mene i moju karijeru. Zahvalna sam i Marini i Futi. Žao mi je što se Marina ranije nije potrudila da pobedi opaku bolest. Nažalost, ja sam i oca i majku izgubila od te bolesti. Teško mi je – otkrila je Viki.

– Došla sam sa 14 godina u Beograd, živela sam kod nje. Mnogo toga me je naučila, i mnogo toga je stvorila – zaključila je pevačica.

(ALO)

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Anastasija Raznatović sokirana prizorom u Meksiku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)