LEPA BRENA UŽIVA U ROVINJU: Otputovala sa bivšom ljubavnicom Miroslavom Ilića, pa oduševila mnoge (FOTO)

Novosti online

03. 10. 2021. u 17:36

FOLK zvezda Lepa Brena vikend provodi na Jadranskom moru uživajući u čarima Rovinja odakle se sada oglasila sa nekoliko novih forografija.

ЛЕПА БРЕНА УЖИВА У РОВИЊУ: Отпутовала са бившом љубавницом Мирославом Илића, па одушевила многе (ФОТО)

Foto: Instagram/lepabrenaa

Naime, Brena je na Instagramu podelila slike na kojima se može videti kako uživa, a mnogima je zapalo za oko to što je pevačica pozirala bez šminke i filtera.

Ona je oduševila sve izgledom, te je dobila brojne komplimente s obzirom na to da ima 60 godina, a fanovi su joj poručili da deluje kao da ne stari.

Inače, Brena je tokom celog leta putovala sa suprugom Bobom Živojinovićem, ali je ponovo rešila da da sebi oduška, te je sa sesstrom i prijateljicama posetila Hrvatsku.

Zajedno sa njom otputovala je i Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, koja je pre nekoliko dana došla u Srbiju zbog suđenja sa pevačem.

Podsetimo, ona godinama pokušava da dokaže da je Ilić otac njenog sina Dejvina, a jedan od svedoka joj je upravo i Brena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Zapratite Nportal na Fejsbuk stranici

BONUS VIDEO:

Blista u belom: Dragana Mirković najavila turneju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!