LEPA BRENA I MIROSLAV ILIĆ OČI U OČI: Pet sati davali iskaz, pevačica privukla pažnju izdanjem u kom se pojavila u sudu (VIDEO)

Novosti online

28. 09. 2021. u 15:39

PEVAČICA Lepa Brena pojavila se danas u Palati pravde, na suđenju Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavi Mirjane Antonović, koja godinama pokušava da dokaže da je pevač otac njenog sina Devina. Lepa Brena i Miroslav Ilić davali su iskaz nešto više od 5 sati.

ЛЕПА БРЕНА И МИРОСЛАВ ИЛИЋ ОЧИ У ОЧИ: Пет сати давали исказ, певачица привукла пажњу издањем у ком се појавила у суду (ВИДЕО)

FOTO: Ata images

Lepa Brena najpre je sa Mirjanom Antonović ušla u Palatu pravde, da bi nakon nekog vremena izašla iz zgrade, u pratnji Mirjanine najbolje prijateljice Marise.

Brena i Marisa otišle su do automobila, a potom su se vratile u sud.

Pevačica je na sebi imala sive pantalone, belu bluzu, crnu kožnu jaknu i crne čizme, a mnogi su primetili i frizuru koju je nedavno promenila, te sada ima šiške.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je istovremeno bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Mirjana je, inače, svojevremeno ispričala da je Ilićeva supruga Gordana glavni krivac što se on posvađao s Brenom i Sašom Popovićem.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu, jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - kazala je jednom prilikom Mirjana.

(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)