MARINA SA SINOVIMA MILOŠEM I MILANOM: Retko viđene fotografije iz porodičnog albuma (FOTO)

Novosti online

22. 09. 2021. u 13:42 >> 14:42

U MARININOM i Futinom domu uvek je bilo veselo. Zbog njih je jedna mala ulica na Vračaru imala poseban šarm.

МАРИНА СА СИНОВИМА МИЛОШЕМ И МИЛАНОМ: Ретко виђене фотографије из породичног албума (ФОТО)

Foto: Printskrin

Marina je o Futi govorila "klipeta ili gospodar situacije", on je bio za nju glava porodice. Futa je bio omiljeni gost u svom domu, uvek željno iščekivan i dobrodošao. I kada su se stvarale velike kompozicije, vremena za igru sa decom nije manjkalo. 

Foto: Printskrin/Sabor

 

- Ovde na Vračaru sam odrasla i lepo proživela detinjstvo bez bura i oluja. Srećna ću biti ako tako prođu moja dva sina. Trenutno je vrlo teško sa njima izaći na kraj. Mali su i nestašni, puni energije, ali i talentovani na nas, isticala je Marina.

Foto: Printskrin/ Zoran Kuzmanović

 

Nažalost, srećna vremena o kojima je Marina maštala za svoje sinove, nije dočekao jedan od njih, stariji sin Miloš koji je preminuo u 24. godini. Pored Miloša, Marina ima i sina Milana.


Život najpoznatijeg srpskog tekstopisca za manje od godinu dana obeležile su dve tragedije. Posle iznenadne smrti sina, preminula joj je i majka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima