IMALA JE BRAK PRE FUTE: Marina je bila udata za ovog muzičara, a posvetila mu je hit koji svi pevamo

Novosti online

21. 09. 2021. u 23:28

POSLE duge i teške bolesti, u 67. godini preminula je Marina Tucaković, muzički tekstopisac.

ИМАЛА ЈЕ БРАК ПРЕ ФУТЕ: Марина је била удата за овог музичара, а посветила му је хит који сви певамо

Foto: Printskrin

Do poslednjeg dana svog života bila je u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo kome je poznato da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Naime, Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar", prenosi Yugopapir. U jednom od svojih intervjua, davne 1983. Marina je govorila o tadašnjem novopečenom suprugu.

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Takođe je priznala i da li su joj muškarci sami po sebi inspirativni:

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

(Kurir/Yugopapir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)