ČOVEK IZ FBI, CRNA MAGIJA I MISTERIJA UBISTVA: Ima li serija "Pevačica" sličnost sa ubistvom Jelene Marjanović? (VIDEO)

Novosti online

17. 09. 2021. u 22:03

SERIJU "Pevačica" od samog početka snimanja prati veo misterije.

ЧОВЕК ИЗ ФБИ, ЦРНА МАГИЈА И МИСТЕРИЈА УБИСТВА: Има ли серија Певачица сличност са убиством Јелене Марјановић? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Mediji su pisali da su autori, Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić za svoj projekat bili inspirisani ubistvom pevačice Jelene Marjanović, a koliko su ove tvrdnje zasnovane na realnosti i koje su sličnosti i razlike između scenarija serije "Pevačica" i onoga što je izlazilo u javnost o tragičnoj sudbini pevačice "Grand" produkcije pročitajte u nastavku.

Milica Pavlović koja tumači lik Ivane Lazić u seriji "Pevačica" i koja u ovom ostvarenju biva ubijena, progovorila je u emisiji "Amidži šou" na ovu temu:

- Kada sam dobila scenario, apsolutno čula nisam da ja glumim Jelenu Marjanović. Čitala sam ulogu Ivane Lazić i takav scenario sam dobila. Prvi put kad se pojavila informacija u medijima da ja glumim Jelenu Marjanović, tada sam već potpisala ugovor i nisam smela da pričam o tome da ova uloga nema veze sa njom. Jelenu sam poznavala, divna devojka, dobro peva, bilo mi je teško da uopše čitam o tom svirepom ubistvu i onda tebe neko pita da li ti glumim nju. To da li su Gaga Antonijević i Nataša Drakulić bili inspirisani tim događajem, ne znam - istakla je Milica u emisiji.

Autorka dela Nataša Drakulić takođe je u medijima negirala da "Pevačica" ima veze sa svirepim ubistvom pevačice iz Borče.

– Naša serija apsolutno nema veze sa Zoranom Marjanovićem, tako da nismo imali razloga da mu se obratimo bilo kojim povodom. Ja se iskreno nadam da će on na kraju biti osuđen za ono što je uradio i da će pravda biti zadovoljena – naglasila je Nataša Drakulić, a prenosi portal "Film&TV".

Foto Arhiva

Ni sama priča serije, nema naročitih sličnosti sa onim što je u medijima izlazilo o Jeleninom životu.

U seriji, glavna glumica Milica Pavlović, tumači lik Ivane Lazić koja je nakon pobede u muzičkom takmičenju dobila sve ono o čemu je nekada maštala, život u velikom gradu, slavu, nastupe i putovanja, ali i ljubav najpoznatijeg muzičkog producenta i kompozitora Vlade Vidaka. Međutim, dok pokušava da zaboravi svoj pređašnji život počinju da se događaju misterijozne stvari koje će se završiti njenim ubistvom.

Sa druge strane, dok Ivana nije bila udata za svoju ljubav u seriji, Jelena Marjanović je bila u braku sa Zoranom Marijanovićem, protiv koga je bila podignuta optužnica, te je sa njim imala ćerku Janu, što glavna junakinja ovog ostvarenja nema.

Takođe, Jelena Marijanović, prema svedočenju ljudi, bila je više posvećena porodici, nego karijeri i iako su joj od malih nogu predviđali Balkanski uspeh, njene ambicije nisu bile usmerene u tom pravcu, za razliku od junakinje serije.

Ono čega su se uhvatili zagovornici teze da je serija "Pevačica" inspirisana pomenutom tragedijom, jeste magija i misterija, pojava vračare u seriji, jer se u medijima, spekulisalo da majka Zorana Marjanovića, muža Jelene Marjanović ima neke, kako je on govorio, isceliteljske moći, a kako su mediji prenosili magijske moći, koje su mnogi pokušali da dovedu u vezu sa ubistvom njegove supruge.

Međutim, zabuna se desila, kada je reditelj Gaga Antonijević dao sledeću izjavu za domaće medije, te pomenuo i čuveni nasip na kom je ubijena Jelena Marjanović.

Foto: V. Danilov

- "Pevačica" prikazuje tragičan događaj koji je potresao celu naciju. Prvi put donosimo na male ekrane novi žanr i istražujemo područje crne magije - vračare, crne i bele magove. Nećemo videti samo šta se desilo na nasipu već ceo taj svet. Za mene je ovo veliki izazov, a veliko interesovanje za seriju imam i van granica Srbije - rekao je Antonijević za "Kurir" 2019. godine.

- U seriji ćemo mi napraviti našu istragu. Dovešćemo čoveka iz FBI (Federalni istražni biro), koji je vidovnjak, da reši slučaj. Biće zanimljivo. Znam ko će igrati glavnu ulogu, a ime ne mogu još da otkrijem. I neće biti jedna, nego dve pevačice. Plan je da zapažene uloge ima i dobar deo naše estrade - rekao je svojevremeno reditelj, a mediji su ovu njegovu izjavu uzeli kao priznanje da će on navodno u seriji uz pomoć FBI agenta rasvetiliti Jelenino ubistvo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ISTORIJSKO POVEĆANJE PENZIJA: Predsednik najavio fantastične vesti - evo i koliko će biti