OGLASIO SE MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ: Ne idem u bolnicu, jer i ja imam kovid

Novosti online

16. 09. 2021. u 20:00

OD kako se pojavila informacija da se zdravstveno stanje Marine Tucaković naglo pogoršalo usled zaraze korona virusom, javnost je postala zabrinuta, a vesti su se brzo smenjivale.

ОГЛАСИО СЕ МУЖ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ: Не идем у болницу, јер и ја имам ковид

Foto Arhiva "Novosti"

- Marina je dobro, mnogo bolje nego što je bila. Ja imam kovid, juče mi je stigao pozitivan rezultat tako da ne idem u bolnicu, ali sam na stalnoj vezi sa doktorima - ističe Futa na početku razgovora i otkriva kako je došlo do toga da se Marina zarazi korona virusom:

- Ne mogu da tvrdim gde se tačno zarazila, ali mogu da kažem da je ovih dana išla na preglede, radiologiju, čak je i medicinska sestra koja je pazi zaražena. Rekli su nam da je hirurgija zatvorena zato što je virus ušao na odeljenje i ko zna, mogla je i tamo - navodi kompozitor i dodaje da ga je pogoršanje Marininog zdravstvenog stanja zabrinulo:

- Uplašio sam se, naravno. Ali nove analize su ohrabrujuće. Srećom, korona u njenom slučaju nije progresivna i nadamo se da će tako ostati.

Uprkos svim nedaćama koji su ih snašli, Radulović otkriva da je njegova životna saputnica vedrog duha te da svakodnevno radi na novim tekstovima:

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - zaključio je Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. NJoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)