SEKA ALEKSIĆ O BORBI SA VIŠKOM KILOGRAMA: "Za sebe kažem da ću umreti debela i gladna"

Novosti online

30. 08. 2021. u 09:31

SEKA Aleksić je već dve decenije jedna od uticajnijih javnih ličnosti s naše scene, a osim pesmama, srca publike je osvojila i iskrenošću.

СЕКА АЛЕКСИЋ О БОРБИ СА ВИШКОМ КИЛОГРАМА: За себе кажем да ћу умрети дебела и гладна

Foto Instagram/seka_aleksic

U razgovoru pevačica je priznala da je opsednuta filterima za ulepšavanje na Instagramu, da je za supruga veže bezuslovna ljubav, ali je i iskreno progovorila o problemu s viškom kilograma koji je, kako kaže, prati tokom celog života. Ona je istakla da je svesna sebe i da je negativni komentari na društvenim mrežama ne dotiču.

- Provodim vreme na društvenim mrežama i čitam komentare o sebi kad na njih naiđem. Nema tu ništa preterano loše i uvredljivo - rekla je Seka, pa poručila da je komentarisanje tuđeg izgleda neumesno.

- Smatram da je relativna stvar da li je neko mršav ili debeo i da je to stvar ukusa. Ja nikada nisam komentarisala tuđi izgled ili zaradu jer smatram da je to nekulturno. Kada naiđem na neki simpatičan komentar, rado se našalim na svoj račun - objasnila je pevačica.

- Za sebe često kažem da ću umreti debela i gladna, jer stalno kuburim s kilogramima. To je sastavni deo mog života i to će me verovatno uvek pratiti - priznala je  Aleksićeva, pa se osvrnula na svoj pokušaj uklanjanja mnogobrojnih tetovaža koje je godinama radila.

- Pokušavala sam da uklonim tetovaže, ali to je jako teško i bolno. Odustala sam od toga jer su tretmani bolni, a samo izblede tetovažu, a ne uklone je skroz - objasnila je pevačica, koja za sebe priznaje da je podlegla novom trendu i postala opsednuta filterima za ulepšavanje koje nudi Instagram.

- Opsednuta sam filterima na Instagramu, pre nekoliko dana sam podelila svoj novi filter. Sasvim slučajno sam došla na ideju da plasiram svoje programe za ulepšavanje, kontaktirala sam ljude koji to rade i sada ne mogu da se zaustavim. Mnogo volim to i veoma mi je zanimljivo - poručila je Seka, koja se potom osvrnula na svoj odnos s publikom, ali i sa suprugom Veljkom.

- Za Veljka me vezuje čista ljubav, a energija zavisi od publike i toga kakvu povratnu reakciju dobijem od njih. Nastupe i dalje doživljavam kao prvog dana kada sam se pojavila na sceni, volim svoj posao i publiku i kada sam na bini, osećam se kao da sam na svom terenu - iskreno je rekla Seka.

(Alo)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade