EMINA POSLALA IZVRŠITELJE MUSTAFI NA VRATA? Isplivale informacije o prihodima pevačice - Sandal se brani ćutanjem

Novosti onlajn

18. 08. 2021. u 21:10

EMINA Jahović navodno i dalje čeka da turski pevač isplati dugovanja za njihovu decu, a prvo ročište zakazano je za novembar. Sandal će tražiti da se iznos smanji jer zbog korone ne zarađuje kao nekada.

ЕМИНА ПОСЛАЛА ИЗВРШИТЕЉЕ МУСТАФИ НА ВРАТА? Испливале информације о приходима певачице - Сандал се брани ћутањем

Foto: Instagram

Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal trenutno su na sudu zbog toga što on nije plaćao alimentaciju za njihove sinove, a kako se saznaje uprkos brojnim pokušajima pevačice nisu došli do dogovora već problem rešavaju preko suda i izvršitelja.

- Mustafa je spustio loptu u smislu da turskim medijima o Emini priča samo lepe stvari, sve u superlativu, mada mnogi sumnjaju da je to sve samo deo taktike koju je osmislio. Emini još uvek nije isplatio alimentaciju za decu i ona je čvrsto odlučila da hoće da se razračunaju na sudu. U prvi mah je pokušala da se dogovori sa bivšim mužem, ali kako je videla da od njihovog sporazuma, koji su potpisali nakon razvoda 2018. godine u kojem se navodi da će Mustafa plaćati alimentaciju i zdravstveno osiguranje za decu, nema ništa rešila je da potraži pravdu - otkriva izvor i dodaje:

- Sve finansijske obaveze oko dece su pale na nju, i troškovi nisu mali, gomilaju se. Eminu je posebno pogodino to što Mustafa sinovima nije platio zdravstveno osiguranje, za šta je saznala tek kad je dete odvela kod lekara, tada je odlučila da mora da reaguje. Bivšem mužu je poslala i izvršitelje jer je sporazum u kojem se on obavezuje da plaća alimentaciju overen u sudu, nakon rastanka. On će navodno na suđenju, zakazanom za novembar, tražiti da se iznos alimentacije smanji, jer zbog krize usled pandemije ne može da ostvaruje prihode kao ranijih godina. Turski pevač je pre nekoliko meseci izjavio da je posle razvoda novčano pomagao Emini i deci, ali da je prestao kada je shvatio da ona zarađuje više od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu koji je pokrenula.

Naime, pevačica za sada prihode ima i od kuće u kojoj je živela sa bivšim suprugom.

- Mustafa je nameravao da proda luksuznu vilu u kojoj je nekada živeo sa Eminom i sinovima, ali je kupac u poslednjem trenutku odustao, pa mu je plan pao u vodu. Kako turski mediji navode, trenutno je iznajmljuje, a ta sredstva idu na Eminin račun.

Inače, Jahovićeva je nedavno otkrila da smatra da finansijska situacija njenog bivšeg supruga nije loša, kao i da ona samo traži pravdu.

- Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji - rekla je Jahovićeva u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom za turski list “Posta”.

Foto: Printskrin Youtube

Mustafa Sandal: Uvek sam tu za sinove

Mustafa je u javnosti poprilično uzdržan kada je u pitanju komentarisanje cele situacije sa Eminom.

- Šta god da kažem, mogli biste pogrešno da shvatite. Zato mi oprostite. Ipak, ono što želim da istaknem je činjenica da je Emina majka moje dece i ja je izuzetno poštujem. Što se sinova tiče, uvek sam tu za njih. Vodim ih u školu kajt surfinga, igramo razne igre… Provodimo kvalitetno vreme zajedno. Sve je kako treba da bude - rekao je turski pevač za tamošnje medije na temu suđenja sa Eminom, te u istom maniru odgovorio na pitanje u kakvim je odnosima sada sa bivšom suprugom:

- Kao što sam rekao, ona je majka moje dece. Ne očekujte da ću reći bilo šta što bi moglo da uvredi nju ili naše sinove.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024