"ZBOG MENE SMO TU GDE SMO" Damiano David se posvađao sa bendom - optužio ih da su nezahvalni (VIDEO)

Novosti onlajn

26. 07. 2021. u 00:44 >> 00:45

KAKO stvari stoje, došlo je do "nevolja u raju".

ЗБОГ МЕНЕ СМО ТУ ГДЕ СМО Дамиано Давид се посвађао са бендом - оптужио их да су незахвални (ВИДЕО)

Foto: EPA

Na mrežama se pojavio snimak u kom se Damiano David svađa sa basistkinjom Viktorijom, a sve iz razloga što ga, po njegovom mišljenju, ne cene u bendu koliko misli da bi trebalo.

Pobednici Evrovizije i svetska senzacija, bend Mansekin pre samo desetak dana objavili su spot za pesmu "I wanna be your slave" i još jednom pomerili granice svojim performansom.

Obožavatelji su spot jedva dočekali, a sada se nestrpljivo očekuju i novi projekti.

Poslednjih dana ni Damiano, ni ekipa, nisu se preterano oglašavali na Instagramu, što do skora nije bio slučaj, a mnogi su sve to povezali sa "nevoljama u raju", odnoso spekulacijama da nisu baš toliko složni koliko se mislilo.

Naime, poslednjih dana konstantno se pojavljuje snimak Damianove svađe sa basistkinjom Viktorijom u kojoj pevač jasno ističe da mu se ne dopada kako ga tretiraju.

Naime, Viktorija je sve vreme pokušava da shvati u čemu se radi, i zašto je Damiano nervozan, te su spominjali i ponos kao takav, na šta je zgodni Italijan odgovorio da se radi o tome da se podrazumeva da neke stvari ne mora da im govori. 

Kako se iz spornog snimka moglo videti, Damianu je zasmetalo što je on uvek tu za sve, a kad je njemu loše nikoga to ne zanima. 

Snimak je nastao u vozu, na jednoj od turneja, a Damiano je u jednom trenutku i prokomentarisao da su tu gde jesu zahvaljujući njemu i njegovom "cimanju i trudu", kao i da su nezahvalni, te da samo želi da bude ispoštovan do kraja.

Da li je ovo bio samo trenutak "pucanja" ili početak kraja, ostaje da vidimo, ali mnogi su i mišljenja da je u pitanju stari snimak, te da namerno pokušavaju da se plasiraju priče kako bi se Damiano predstavio kao bahat i na taj način smanjila njegova popularnost - videćemo.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!