URNEBESNA ČESTITKA NOVAKU: Glumac Andrija Milošević u svom stilu “preveo” govor Đokovića

Novosti onlajn

11. 07. 2021. u 19:52

NOVAK Đoković, ponovo je dokazao da je najbolji u istoriji, pobednom na Vimbldonu, a glumac Andrija Milošević čestao mu je u svom stilu, ludo i urnebesno.

УРНЕБЕСНА ЧЕСТИТКА НОВАКУ: Глумац Андрија Милошевић у свом стилу “превео” говор Ђоковића

Foto Privatna arhiva

Andrija je interpretirao Đokovićev šampionski govor i u verziji popularnog glumca, Novak je upravo pomenuo njega i nazvao ga legendom.

- Novak, na kraju da te pitamo o tom čoveku kog si spomenuo - preveo je Andrija.

- To je velika legenda, kao što sma ja najevići u svom sportu tako je i on u svom, veliki pozorišni glumac, veliki kralj, uvek pomilim na njega, Andrija Milošević! Bravo! - interpretirao je Milošević Đokovićev govor.

- Andrija, legenta, jesi lud. Nemoj da ti je glupo što držiš tu tacnu - preneo je Andija razgovor Đokovića i italijanskog tenisera Matea Beretinija koji je izgubio u finalu od našeg tenisera.

- Hvala, brate, još jednom, što si me spomenuo, legendo! Čestitke najvećem svih vremena! - poručio je Andrija Đokoviću.

-Neverovatno da te se uvek seti, "I sa tribina se čuje tvoje ime", "Novaku sve čestitke, ali i Andriji", "Jedan je Nole, ali i Andrija", "Kralj bio, kralj ostao", neki su od komentara.

Novak i Đoković igrali su četiri seta 6:7(4), 6:4, 6:4, 6:3, a tom pobednom na Vibldonu Novak je sovojio 20. Grend slem titulu u karijeri.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024