"POLJUBAC SA BJELOM SE OTEO KONTROLI": Snežana Savić otkrila tajne sa snimanja serije "Bolji život"

Novosti onlajn

21. 06. 2021. u 08:59

GLUMICA Snežana Savić jedna je od naših zvezda za kojima su uzdisali, a scena u kojoj se ljubi sa Draganom Bjelogrlićem u kultnoj seriji "Bolji život" ostala je mnogima urezana u sećanje.

ПОЉУБАЦ СА БЈЕЛОМ СЕ ОТЕО КОНТРОЛИ: Снежана Савић открила тајне са снимања серије Бољи живот

Foto: V.Danilov

Ona je jednom prilikom otkrila interesantne detalje baš o ovoj ljubavnoj sceni. Naime, Snežanu su novinari upitali koji njen kolega se najbolje ljubi, a Savićeva se dotakla upravo Bjelogrlića.

- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam - rekla je svojevremeno Snežana Savić.

Dragan Bjelogrlić svojeveremeno je pričao i o poljupcu sa Lepom Brenom u u filmu "Hajde da se volimo" i otkrio da tu scenu nisu hteli ni da simuliraju, ni da foliraju.

- Pošto Brena nije imala glumačkog iskustva, ja sam joj rekao da sve radim realistično i da nema foliranja i da taj poljubac moramo da uradimo onako kako se to radi. Sećam se da je reditelj Stanko Crnobrnjo vikao: 'Stop, stop, Breno lakše malo'. Ozbiljno je shvatila tu ulogu jer je ozbiljan profesionalac i sve je radila 100 odsto, ali u film je ušla ona blaža verzija poljupca, koja nije bila prava - rekao je Dragan Bjelogrlić.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)