ŽARKO LAUŠEVIĆ KRITIKOVAO DOMAĆA OSTVARENJA: "Kad upalim televizor, ne znam koji glumac u kojoj seriji igra"

Tanjug

20. 06. 2021. u 14:29

ŽARKO Laušević, glumac, može se videti na televiziji u više projekata, gde postoji utisak da istovremeno snima barem četiri naslova.

ЖАРКО ЛАУШЕВИЋ КРИТИКОВАО ДОМАЋА ОСТВАРЕЊА: Кад упалим телевизор, не знам који глумац у којој серији игра

Foto: V. Danilov

- Istina, ne preklapam se u projektima, iako prema emitovanju verujem da tako izgleda. O toj organizaciji mojih uloga u novim projektima brinu drugi ljudi, što rade veoma uspešno - podvukao je Laušević i dodao da ne voli da snima u isto vreme.

- Nekad sam to radio kao mnogo mlađi - trčim sa pozorišne probe na snimanja, onda se vraćam uveče da snimam neki treći film. Nekako se to vremenom promeni, i onda čovek malo stane i spusti loptu, i shvati da je potrebno posvetiti se studioznije jednom projektu - otkrio je on.

- Ovako, kada upalim televizor, ne znam koji glumac u kojoj seriji igra. Zato pokušavam da napravim neku distinkciju od svega ovoga što radim, zaključio je glumac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu