PREMINULA ĆERKA MERI CETINIĆ: Pop pevačica iz Splita podelila tužnu vest na društvenim mrežama

V.N.

02. 06. 2021. u 21:59

SPLITSKA pop pevačica Meri Cetinić (68), koja se proslavila kao članica jugoslovenske grupe "More" , a po odlasku iz benda počela je uspešnu solo karijeru objavila je na društvenim mrežama da je njena ćerka Ivana izgubila životnu bitku i preminula dan ranije, u 44. godini, u KBC Split.

ПРЕМИНУЛА ЋЕРКА МЕРИ ЦЕТИНИЋ: Поп певачица из Сплита поделила тужну вест на друштвеним мрежама

Foto Fejsbuk/Meri Cetinić

- S neizmernom boli javljam da je moja ljubljena ćerka Ivana Burić preminula u 44. godini - napisala je Meri na "Fejsbuku".

- Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nežnosti, veliki muzički talenat, humor... činile su naš život srećnim, prepunim ljubavi.

Opaka bolest je pretila, ali smo je savladavale zajedno. Ovaj put je bila jača, nismo uspele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj. Tvoje stotine puta ponavljano "Mami, aj lav ju", odzvanjaće u mom srcu zauvek. Počivaj u miru božjem, najdraža moja Ivi...

Podsetimo, Meri je Ivanu odgajala kao samohrana majka i bila je srećna što je i njena ćerka odabrala muziku kao životni poziv i što su imale priliku da sarađuju. Zajedno su 2014. objavile album "Dozvoli mi".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!