KAD SU ČULI DA SEKA IGRA I OSTALI SU PRIHVATILI: Producent serije "Tri muškarca i tetka" Danijel Đurić o projektu koji je oduševio gledaoce

Novosti online

30. 05. 2021. u 13:02

SERIJA Tri muškarca i tetka koja se emituje na TV Prvoj beleži sve veću gledanost, što nije ni čudno s obzirom na to da su producenti okupili sjajnu glumačku ekipu: Seku Sablić, Cecu Bojković, Petra Božovića, Milana Vasića, Marka Janketića i druge.

КАД СУ ЧУЛИ ДА СЕКА ИГРА И ОСТАЛИ СУ ПРИХВАТИЛИ: Продуцент серије Три мушкарца и тетка Данијел Ђурић о пројекту који је одушевио гледаоце

Foto: Novosti

Jedan od producenata serije, Danijel Đurić kaže da je Seka bila ta zbog koje su ostali glumci tako lako pristali da učestvuju u ovom projektu.

Zašto si muziku zamenio stvaranjem serija?

- Muziku nisam potpuno zamenio stvaranjem serija, već se situacija namestila da smo imali odličan projekat za vreme korone kada na žalost niko od pevača nije radio. Kada smo ušli u snimanje serije odlučio sam da se više posvetim seriji i producentskom radu i stvaranju novih tv projekata. Kada uđete u ozbiljnu priču morate nešto ostaviti po strani jer ovaj posao zahteva svakodnevnu kontrolu, kreativnost i veliku odgovornost  ukoliko želite da sve bude kako treba. Muzika je ono što ja najviše volim i ono što je u meni. Biće sigurno uskoro nešto novo i na tom polju samo mi sada to više nije prioritet. Imam dosta pesama novih koje čekaju pravi trenutak.

Foto: Novosti

Da li je lakše sarađivati sa glumcima ili sa pevačima?

- Sve zavisi od čoveka do čoveka i njegovog kućnog vaspitanja. Smatram da veličinu i zvezdu čini pre svega sigurnost, profesionalizam i kućno vaspitanje. Ukoliko to ne posedujete, džaba vam sve. Na žalost ima glumaca koji ne vode računa o svom ponašanju, misle da su velike zvezde, a nisu. Slična priča je i sa mnogim novokomponovanim pevačima, sa starijim zvezdama iz ove branše nikada nisam imao problema ni rasprava, uglavnom su to neki mlađi koji su veoma iskompleksirani i koji brzo završe svoje karijere .

Uspeo si u svojoj prvoj seriji da okupiš nekoliko vrhunskih glumaca: Cecu Bojković, Seku Sablić, Petra Božovića. Kako ti je to pošlo za rukom?

Jako mi je drago da smo uspeli da spojimo takve legendarne glumce u našoj seriji. Presudila je prva Seka Sablić i zanimljiv scenario. Verujem da su glumci prepoznali našu snagu, upornosti i trud. Ovakvu glumačku ekipu retko ko je uspeo da okupi za jednu seriju. I mlađa ekipa nam je odlična jer su svi različiti na svoj način: Marko Janketić, Milan Vasić, Marijana Micić, Hristina Popović...

Foto: Novosti

Kakvi su ovi glumci privatno?

Iskren da budem privatno su bolji i opušteniji nego na setu, kao i svi mi imaju vrline i mane, ali kada dugo radite sa nekim jednostavno se naviknete na sve to i prihatite ih takve kakvi jesu kao i oni nas. U sustini su svi oni ok, barem ovi sa kojima mi radimo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)