IZDAT NALOG ZA HAPŠENJE MERILINA MENSONA: Bivša pomoćnica optužila popularnog pevača za s*ksualno uznemiravanje

Tanjug

26. 05. 2021. u 13:17

POLICIJA u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača Merilina Mensona u vezi sa optužbama za napad.

ИЗДАТ НАЛОГ ЗА ХАПШЕЊЕ МЕРИЛИНА МЕНСОНА: Бивша помоћница оптужила популарног певача за с*ксуално узнемиравање

Foto EPA

Ranije ovog meseca pokazalo se da je Mensonova bivša pomoćnica Ešli Volters tužila pevača, navodeći da ju je seksualno uznemiravao.

Pravni tim Voltersove tvrdio je da je Merilin Menson bio zastrašujući i nasilan šef koji je rekao prijateljima da mogu da pipaju i poljube gospođu Volters i naterao je da radi 48 sati zaredom.

Menson je optužen za dve tačke "prekršaja jednostavnog napada klase A" koji su uključivali videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine, a kako policija navodi ti navodni napadi nisu seksualne prirode, prenosi Bi-Bi-Si.

U izjavi, policija je rekla da su pevač i njegovi agenti "već neko vreme bili upoznati sa nalogom", ali da se on nije potrudio da se vrati da odgovori na optužbe.

Dodaje se da svaka optužba predviđa moguću zatvorsku kaznu kraću od godinu dana i novčanu kaznu do 2.000 američkih dolara.

Uprava gospodina Mensona "žestoko je negirala bilo kakve optužbe za napad". Gospodin Menson je negirao navode, rekavši da su to "užasna iskrivljenja stvarnosti".

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Varner, do sada nije davao javne komentare po tom pitanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)