STANIVUKOVIĆ OBJAVIO UŽASNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako izgleda Banjaluka nakon nekoliko dana nečišćenja (FOTO)

Novosti onlajn

02. 04. 2021. u 21:18

PRE NEKOLIKO dana Banjaluka je ušla u svojevrsnu krizu zbog neusvajanja budžeta.

СТАНИВУКОВИЋ ОБЈАВИО УЖАСНЕ ФОТОГРАФИЈЕ: Погледајте како изгледа Бањалука након неколико дана нечишћења (ФОТО)

Foto: O. M.

- Bez jasnog opredeljenja 17 ljudi je odlučilo da Banja Luka bude bez bilo kakve vrste transakcija. Zakon je tu jasan. Upozoravao sam, a blokada koju su najavljivali došla je. Mi ne možemo zaposlenima u Gradskoj upravi isplatiti plate. Oko 716 radnika ne može dobiti plate zbog neusvajanja budžeta - rekao je tada Stanivuković.

Stanivuković je tada takođe najavio da u narednim danima neće biti moguće ni održavanje puteva, mostova, javne rasvete, održavanja zelenila, održavanje javnih satova i ostalo.

Gradonačelnik Banjaluke je danas na svom Instagram profilu objavio fotografije sa ulica Banjaluke na kojima se vidi kako izgleda grad koji nije čišćen već nekoliko dana.

- Tužan sam zbog činjenice da naš grad danas izgleda ovako zbog krize koju su, iako svjesni posledica neusvajanja budžeta, izazvali suzdržani glasovi 17 odbornika - napisao je Stanivuković u opisu fotografija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!