JOVICA RADULOVIĆ PREZUEO DUŽNOST: Konstitutivna sednica novog saziva krajem januara

Vid Blagojević

01. 01. 2021. u 07:43

KANDIDAT SDS-a i PDP-ea na nedavno završenim lokalnim izborima, Jovica Radulović novi je načelnik opštine Modriča.

JOВИЦA РAДУЛOВИЋ ПРEЗУEO ДУЖНOСT: Кoнститутивнa сeдницa нoвoг сaзивa краjeм jaнуaрa

Foto: Vid Blagojević

On je danas preuzeo dužnost prvog čoveka ove opštine od dosadašnjeg načelnika Mladen Krekića. Primopredaja je protekla u demokratskoj atmosferi i u skladu sa Zakonom i lokalnoj samoupravi Republike Srpske.

Krekić i Radulović su potpisali dokument o primopredaji, zatim je Radulović preuzeo pečate i dokumenta koja propisuje Zakon o lakalnoj samoupravi Republike Srpske.

- Već od današnjeg dana krećemo sa onim što smo obećali građanima Modriče. To je rad za dobrobit svih nas. Epidemiološka situacija nije sjajna. Finansijska situacija će svakako biti teška u narednoj godini. Zato molim sve sugrađane  na strpljenje, jer sve što smo obećali to ćemo i uraditi - naglasio  je Jovica Radulović novi načelnik opštine.

 Dosadašnja vlast, kako je naveo bivši načelnik Mladen Krekić, ostavlja Modriču kao prespektivnu sredinu za brži razvoj i finasijski stabilnu.

- Uz čestitke novom načelnik, moram reći  da je stanje u Modriči jako dobro. Dakle ostavljamo stabilan Budžet, a  problem za novo rukovodstvo biće pandemija koja hara, i koja će izazvati problem priliva sredstava u Budžet. Dakle to su  stvari na koje se ne može uticati.- rekao je Mladen Krekić i dodao:

-Želim da se ovom prilikom zahvalio svima sa kojima sam  sarađivao i radio proteklih 16 godina na stvaranju boljeg ambijenta za život na području opštine Modriča.

-  Novi načelnik opštine Jovica Radulović je najavio razgovore sa svim partijama koje imaju svoje odbornike u novom sazivu Skupštine, oko formiranja nove opštinske administracije. Kako je rekao, očekuje da će se do kraja janura iduće godine održati konstitutivna sednica novog saziva opštinskog parlamenta.                                           

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)