POLITIČKI SKUP SPOJIO MILIŠIĆE: Prvi put u trebinjskim skupštinskim klupama bračni par

D. CURAĆ

15. 12. 2020. u 12:40

LISTA "Za pravdu i red - Nebojša Vukanović" prema broju glasova na lokalnim izborima postala je druga politička partija u Trebinju sa četiri odbornika, a u novom sazivu biće prepoznatljiva i po tome što će u skupštinskim klupama sedeti bračni par - Dajana i Nebojša Milišić.

ПОЛИТИЧКИ СКУП СПОЈИО МИЛИШИЋЕ: Први пут у требињским скупштинским клупама брачни пар

Foto D. Curać

Ono što je posebno interesantno, Milišići su se upoznali na političkom skupu. Bila je to završna tribina Nebojše Vukanovića 2012. godine, a Dajana ističe da su tada tri Neše obeležile njen život.

- Eto, politika nas je spojila. Bio je te 2012. sam upoznala svog Nešu. Bili smo tada simpatizeri Pokreta Za pravdu i red, a evo desilo se da smo sada odbornici u Skupštini grada Trebinja - kaže Dajana Milišić.

Dajanin suprug priznaje da nikada nije razmišljao da se bavi politikom.

- Pratio sam rad Vukanovića, ali sam poznavao i Nešu Galiju sa motorijade pa sam tu noć, kada smo se upoznali Dajana i ja, došao na tu tribinu iz više razloga. Eto, sve je počelo tako, a da budem iskren o politici nikada nisam razmišljao na ovaj način - ističe Nebojša Milišić.

VREDNI DOMAĆINI

DAJANA je diplomirani bibliotekar, dok Nebojšu u Trebinju znaju kao bajkera, člana Moto kluba "TnT". Pored toga Milišići su vredna domaćinska porodica iz predrgrađa Trebinja gde obrađaju zemlju, imaju svoje plastenike, krave i proizvode sir.

I Dajana i Nebojša zajedno sa ostatkom porodice svakodnevno vredno rade, a uz sve obaveze sada će imati još jednu i to u Skupštini grada Trebinja.

Milišići kažu da nisu očekivali ni prolazak u skupštinske klupe.

- Stvarno nismo tražili nijedan glas onako kako to rade neki drugi kandidati. U ovu priču smo o ušli srcem, a tako ćemo se ponašati i u Skupštini. Oboje smo vage u horoskopu, ali je Neša dosta smireniji - naglasila je Dajana i u šali rekla da se neće desiti da jedno drugom repliciraju.

I Nebojša priznaje da će političko vođstvo prepustiti supruzi.

- Nemam tu nikakvu dilemu. Neka se žena u skupštini sve pita što se mene tiče - našalio se i Nebojša.

Prema potvrđenim rezultatima CIK BiH, Dajana je dobila 23 glasa (425) više od supruga Nebojše (402) i jedna je od četiri žene koja je izborila mesto u odborničkim klupama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju