OBAVLJEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA: Čeka se obdukcija tela stradalih u nesreći na Kozari

Novosti online

12. 12. 2020. u 21:45

ОБАВЉЕН УВИЂАЈ НА МЕСТУ ПАДА АВИОНА: Чека се обдукција тела страдалих у несрећи на Козари

Foto MUP RS

POLICIJA iz Gradiške je uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH obavila danas uviđaj na mestu pada aviona marke "pajper" na lokalitetu Crna Lokva na Kozari, ali bez komisije za istraživanje vazduhopolovnih udesa jer nije formirana, saopštila je Policijska uprava Gradiška.

Na licu mesta pronađena su dva tela nastradalih, lična dokumenta i dva mobilna aparata. Obudkcija tela će biti u ponedeljak, 14. decembra, u prostorijama Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, navodi se u saopštenju.

Iz gradiške Policijske uprave su naveli da su njihovi policijski službenici izvršili uviđaj na mestu pada aviona na lokalitetu Crna Lokva u zaseoku Subotići, selo Kozara, grad Gradiška, uz saglasnost dežurnog tužioca Tužilaštva BiH i uz prisustvo dežurnog mrtvozornika Doma zdravlja Gradiška.

Napominju da su tela nastradalih uz pratnju policijskih službenika transportovana u prostorije gradskog groblja u Banjaluci.

O svemu je obavešten dežurni tužilac Tužilaštva BiH.

Sportski avion, u kojem su bili pilot i operater, srušio se pre dva dana na području Kozare, a prevozio je vakcine za lisice.

(Srpskainfo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)