IZVUČENA TELA STRADALIH U PADU AVIONA NA KOZARI: Igor Ivanović i saputnica iz Rumunije stradali kod mesta Crna Lokva!

Tanjug

12. 12. 2020. u 18:09

TELA Beograđanina Igora Ivanovića i rumunske državljanke, članova posade sportskog aviona koji se srušio u četvrtak na Kozari, napokon su izvučena sa mesta tragedije i transportovana na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu u Banjaluci.

ИЗВУЧЕНА ТЕЛА СТРАДАЛИХ У ПАДУ АВИОНА НА КОЗАРИ: Игор Ивановић и сапутница из Румуније страдали код места Црна Локва!

Foto MUP RS

Potraga za njima okončana je juče posle podne, a istraga, koja je prekinuta u petak uveče, nastavljena je danas, piše portal Srpskainfo.

Posle lociranja mesta pada aviona, bilo je veoma teško pronaći najpogodniji pristup mestu Crna lokva u selu Subotići, gde su pronađeni poginuli članovi posade i olupina aviona.

Otežavajuća okolnost su loše vreme, kiša i gusta magla. Selo Subotići je slabo naseljeno, kao i druga područja u tom delu Kozare, sto takođe nije išlo u prilog potrazi.

Nekoliko sagovornika portala u potkozarskim selima Turjak, Grbavci i Jablanica, potvrdili su da su videli ovaj avion i naveli da je odleteo u pravcu Kozare.

Oni nisu iznosili nikakve sumnje niti pretpostavke o njegovom padu, mada se ispostavilo tačnim mesto pada, na osnovu pravca u kojem je odleteo.

Ovo je, kažu, velika i bolna tragedija jer su prekinuta dva mlada života.

Za njih je Kozara postala fatalna, a let iz Velike Kladuše, poslednji.

Kako Srpska info navodi, policija, planinari, vatrgasci, lovci i meštani ovog kraja uložili su ogroman trud da pronađu letelicu i razreše bar deo misterije njenog pada, dok će istragom biti uvrđene sve okolnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu