MISTERIJA U BRODU: Iz Save izvađeno beživotno telo mladića

N. ĐURIĆ

23. 11. 2020. u 13:23

BEŽIVOTNO telo mlađeg muškarca tamnijeg tena pronađeno je u koritu reke Save u mestu Liješće, nadomak Broda, saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.

МИСТЕРИЈА У БРОДУ: Из Саве извађено беживотно тело младића

N. ĐURIĆ

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, najverovatnije, reč je o-migrantu, koji kod sebe nije imao nikakva dokumenta, pa se još tačno ne zna ko je i odakle.

Policija je prijavu zaprimila juče, a telo je pregledao lekar mrtvozornik Doma zdravlja Brod.

-Policijskoj stanici Brod je u nedelju prijavljeno da je u koritu reke Save,  u mestu Liješće, područje opštine Brod,  uočeno beživotno telo. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Brod koji su potvrdili navode prijave te utvrdili da se radi o beživotnom telu muškog lica, tamnijeg tena i  mlađe starosne dobi-naveli su iz dobojske Policijske uprave.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Iz policije su naveli da je „U toku rad na dokumentovanju događaja i utvrđivanju identiteta navedenog lica“, odnosno ko je i na koji način skončao u koritu Save.

N. ĐURIĆ

Kako „Novosti“ nezvanično saznaju, po svemu sudeći, iz Save je izvađeno telo migranta.

-On kod sebe nije imao bilo kakve dokumente, pa je tako bilo nemoguće utvrditi njegov identitet, odnosno ko je i odakle je. Međutim, sudeći po tamnoj puti i izgledu, gotovo je izvesno da se radi o migrantu. Ostaje tajna kako je dospeo u vodu i na koji način izgubio život, koju će nastojati da rasvetle istražioci. Bez vidnih povreda, najverovatnije je da je sa ovog sveta otišao utapanjem, ali će, u tom pogledu, konačnu reč nakon detaljnog pregleda, verovatno obdukcije, dati mrtvozornik-kazuje izvor „Novosti“ upućen u tragediju na Savi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)