ZA UBISTVO JASMINA BEROVIĆA: Uhapšen pogrešan migrant, još uvek traže osumnjičenog

O. M.

20. 11. 2020. u 17:49 >> 17:49

Migrant H. A. koji je u četvrtak uhapšen u Sarajevu pod sumnjom da se dovodi u vezu sa ubistvom mladića Jasmina Berovića (36) na Otesu oslobođen je tih optužbi jer se kriminalističkom obradom ustanovilo da on nema veze sa počinjenim krivičnim delom.

ЗА УБИСТВО ЈАСМИНА БЕРОВИЋА: Ухапшен погрешан мигрант, још увек траже осумњиченог

Foto D. Pozderović

H.A. je nakon velike policijske akcije lociran i uhapšen na Stupu u napuštenom objektu kod Energoinvesta. On je odmah odvezen u pritvorsku jedinicu, a danas se očekivalo prebacivanje u Tužilaštvo KS.

Ipak, H.A. je danas predat Službi za poslove sa strancima BiH gde će se osigurati njegovo prisustvo jer se nije moglo ustanoviti da ima ikakve veze sa ubistvom.

"Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama i izvršenih neophodnih provera, utvrđeno je da se on trenutno ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim delima, te je isti, obzirom da se radi o stranom državljaninu - migrantu, predat na dalje postupanje Službi za poslove sa strancima BiH - Terenski ured Sarajevo, gđe će se osigurati njegovo prisustvo i nadzor nad istim", rečeno je iz MUP-a KS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere