PREDSEDNIK IZBORNOG ŠTABA SNSD: Rejting Radojičića raste, cilj pobeda u 80 odsto lokalnih zajednica!

S. M.

30. 10. 2020. u 00:42

PREDSEDNIK Glavnog izbornog štaba SNSD Srđan Rajčević rekao je da istraživanja javnog mnjenja pokazuju da je rejting njihovog kandidata za gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića u konstantnom rastu u odnosu na kandidata PDP i SDS Draška Stanivukovića.

ПРЕДСЕДНИК ИЗБОРНОГ ШТАБА СНСД: Рејтинг Радојичића расте, циљ победа у 80 одсто локалних заједница!

Foto: SNSD

Rajčević je na konferenciji za novinare u Sekretarijatu Glavnog odbora SNSD rekao da SNSD očekuje da će imati najmanje 13 odbornika u Skupštini Banjaluke.

-Očekujemo pobedu u svim gradovima i u velikoj većini opština, a najubedljiviju u Banjaluci. Želimo da ostvarimo proklamovani cilj i pobedimo u 80 odsto lokalnih zajednica kada je reč o izborima za načelnike i gradonačelnike, rekao je Rajčević.

On je dodao da je cilj SNSD i koalicionih partnera da se održi ekonomska stabilnost uprkos krizi zbog virusa korona, te da se obaveze iz budžeta ispunjavaju redovno.

-I da nakon krize ostvarimo ekonomski rast, poručio je Rajčević.

On je rekao da se Centralna izborna komisija BiH kada je reč o SNSD ponaša diskriminatorski, te da imaju informacije da ta komisija razmatra mere odgađanja izbora čemu se SNSD protivi i želi da se izbori održe 15. novembra.

Rajčević je rekao da treba naći način da nesmetano glasaju svi oni koji su zaraženi virusom korona i koji su u izolaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)