SAŠA KONDIĆ (SPS): I političari da ponesu svoj deo tereta

S. M.

21. 10. 2020. u 10:12

Šef povereništva Socijalističke partije Srpske za Grad Banjaluku Saša Kondić pozvao je sve učesnike predstojećih lokalnih izbora da do kraja kampanje strogo poštuju preventivne mere protiv širenja epidemije.

САША КОНДИЋ (СПС): И политичари да понесу свој део терета

Saša Kondić, šef SPS za Banjaluku

Kondić je naglasio da zbog sve teže epidemiološke situacije već trpe i zdravstveni radnici, privrednici, učenici, prosveta i svi drugi, te da zato i političari i politički subjekti treba da iznesu svoj deo i da se ponašaju krajnje odgovorno, bez obzira na kampanju i izbore.

- Ako može privreda, školstvo, zdravstvo, ugostitelji, sportisti ili policajci da se pridržavaju mera bez obzira na rizike i štetu, za političke subjekte to takođe mora da bude obaveza koja se poštuje. Ukoliko neko nije našao način da u 21. veku dođe u kontakt sa svojom biračkom bazom i da pored sve informacione tehnologije nije uspeo da prezentuje svoje ideje i programe, to nikako nije razlog da se rizikuje ugrožavanje zdravlja građana - kaže Kondić.

Prvi čovek banjalučkog SPS apelovao je na učesnike izbora u Banjaluci, ali i svim drugim lokalnim zajednicama, da ne dozvole sebi da ugrožavaju ionako tešku situaciju i da ništa nije vredno zdravlja i sigurnosti građana.

- SPS je osnovana pre sedam meseci, počeli smo sa radom tokom vanrednog stanja i uspeli smo da predstavimo svoj program, da dođemo do birača i da ostvarimo komunikaciju bez bilo kakvih masovnih skupova. Ne samo da smo uspeli u tom, nego ćemo biti iznenađenje ovih izbora. Ali ćemo i dalje nastaviti da se ponašamo odgovorno, kako u Banjaluci tako i u drugim gradskim i opštinskim odborima. Za one koji se odluče da rizikuju, iz straha od rezultata na izborima ili zbog čiste neodgovornosti, naša poruka glasi da će na kraju i građani na izborima ceniti odgovorne ljude koji se ponašaju odgovorno i vode odgovornu politiku - istakao je Kondić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!