UŽAS U BRČKOM: Maloletnu suprugu terao na prostituciju, uhapšen starac koji je platio za seks

Novosti online

23. 10. 2020. u 12:51

DVADESETŠESTOGODIŠNjI Brčak Š.Š. završio je u jednomesečnom pritvoru zbog sumnje da je maloetnu nevjenčanu suprugu terao na prosjačenje i prostituciju.

УЖАС У БРЧКОМ: Малолетну супругу терао на проституцију, ухапшен старац који је платио за секс

Foto D.Pozderović

– Tužilaštvo distrikta vodi istragu protiv Š.Š, zbog sumnje da je poslednjih meseci, u nameri da iskorištavanjem svoje maloletne vanbračne supruge pribavi protivpravnu imovinsku korist, od nje svakodnevno zahtevao da prosjači te da mu predaje tako pribavljeni novac. Uz to, sumnja se da je od oštećene zahtevao i da osobama, koja pokažu interesovanje, ponudi pružanje seksualnih usluga za novčanu naknadu – naveli su iz Tužilaštva Brčko distrikta, piše Klix.

On je žrtvu maltretirao i pretio joj.

Pored Š.Š, istragom Tužilaštva obuhvaćen je i H.H. (77) za koga se sumnja da je iskoristio takvo stanje oštećene na način da je s njom dogovorio seksualnu uslugu za novčanu naknadu, a potom je automobilom odvezao van naseljenog područja te nad njom započeo bludne radnje.

– Pošto je tu pronašla H.H, Policija Brčko distrikta je obojicu osumnjičenih uhapsila i predala ih Tužilaštvu na daljnji krivični postupak. Sumnja se da su počinili krivična dela trgovine ljudima, a s obzirom na to da postoji i opasnost da bi Š.Š. mogao ometati krivični postupak, Osnovni sud distrikta mu je po tužilačkom predlogu odredio jednomesečni pritvor – naveli su iz Tužilaštva.

Maloletnica je odmah izmeštena u sigurnu kuću.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)