LOKALNI IZBORI U UGLJEVIKU: Potpisan sporazum podrške Vasiliju Periću za načelnika opštine

V. M.

17. 10. 2020. u 22:56

KOALICIONI sporazum podrške kandidatu Srpske demokratske stranke za načelnika opštine Ugljevik Vasiliju Periću, na predstojećim lokalnim izborima, u Ugljeviku su potpisali predsednici opštinskih odbora Partije demokratskog progresa i Narodnog demokratskog pokreta, koji podrazumeva koaliciono delovanje u toku i nakon lokalnih izbora.

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У УГЉЕВИКУ: Потписан споразум подршке Василију Перићу за начелника општине

Foto: V. Mitrić

Sporazum sa Perićem, predsjednikom OO SDS Ugljevik i kandidatom za načelnika opštine, potpisali su predsednik OO PDP Ugljevik Dragomir Sekulić i predsednik OO NDP Ugljevik Dragan Đokić.

-Zahvalan sam koalicionim partnerima za podršku koju pružaju mojoj kandidaturi za načelnika opštine Ugljevik –kaže Perić. -Kandidaturu sam prihvatio radi razvoja našeg Ugljevika, da nastavimo da radimo, da napravimo još povoljnije uslove za život naših sugrađana, da razvijamo naš Ugljevik i stvaramo sigurniju budućnost našoj deci. Ovde sam rođen, odrastao i stasao, i želim svoj život nastavim ovde ,zajedno sa svojom porodicom. Ubeđen sam u izbornu pobjedu zahvaljujući podršci velikog broja članova i simpatizera SDS, naših koalicionih partnera, stanovnika našeg Ugljevika. Zajedno ćemo nastaviti i stvarati Ugljevik po meri svih sugrađana.

Rukovodstvo opštinskih odbora PDP i NDP uvereno je u izbornu pobedu kandidata SDS za načelnika opštine Ugljevik.

-Jedini ispravan izbor jeste potpisivanje koalicionog sporazuma o podršci Vasiliju Periću. Ako hoćemo da sačuvamo naš Ugljevik, ako hoćemo da sačuvamo naše resurse u Ugljeviku i da razvijamo privredu na ispravan način, onda je jedini ispravan izbor Vasilije Perić. Očekujem dobar rezultat NDP na lokalnim izborima u siguran sam u izbornu pobjedu Vasilija Perić-rekao je predsednik OO NDP Ugljevik Dragan Đokić.

-Mi smo danas povukli dobar potez što smo potpisali sporazum podrške kandidatu SDS za načelnika opštine Ugljevik. Vasilije Perić je sadašnji i budući načelnik naše opštine kojem će PDP pružiti najiskreniju podršku i sa njime zajedno slaviti izbornu pobedu 15.novembra kaže predsednik OO PDP Ugljevik Dragomir Sekulić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)