"NOVOSTI" SAZNAJU: Ovo su uhapšeni Srbi na Sokolcu

V.Mitrić

16. 09. 2020. u 11:57

POLICAJCI Sipe, BiH policije, po nalogu Tužilaštva BiH, kako „Novosti“ saznaju uhapisli su jutros u Sokolcu Milana Tupajića, bivšeg predesednika opštine Sokolac i narodnog poslanika u NS RS.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ово су ухапшени Срби на Соколцу

Foto: Arhiva VN

Lisice su stavljene na ruke i  Draganu Obradoviću, ratnom kamndiru PS Sokolac, kao i pripadnici VRS – Miladin Gašović,  Jadranko Šuka, Željko Glišović, Momir Kezunović  i Branislav Kezunović.

General Milomir Savčić, predsednik Boračke organizacije RS potvrdio nam je hapšnje „sedmorke“ iz sokolačkog kraja.Savić kaže da je „najnovije hapšenje, uprkos svemu što se loše dešavalo prema Srbima, više nego šokatno“.

 - Ovo je loša poruka našem narodu,  jer na brutalan način se hapse ljudi koji su branili svoja ognjišta i svoj narod  -kaže Savčić. –Šta nam poručuju oni koji hapse i zatvaraju na ovaj način i ovoliko ljudi.Kao da su u minulom ratu učestvovali samo Srbi.Toliko je dokaza, brojki i činjenica, da se može reći da se optužuje jedan čitav narod.Samo je pitanje ko je sledeći.Takav ambijent nekome odgovara, a sigurno je da  ne odgovara ni pravdi, ni pravu ni pomirenju na ovim prostorima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna