UŽAS NA DRUMOVIMA DERVENTE: Jedna osoba poginula, deset povređeno u dve nesreće, blokirana magistrala (FOTO)

N. ĐURIĆ

13. 09. 2020. u 16:05

DESET osoba povređeno od kojih je jedna poginula, u saobraćajnom užasu tokom ovog vikenda na drumovima Dervente, u dve odvojene saobraćajne nesreće.

УЖАС НА ДРУМОВИМА ДЕРВЕНТЕ: Једна особа погинула, десет повређено у две несреће, блокирана магистрала (ФОТО)

Foto: N.Đurić

Više osoba je zadobilo lakše povrede, a pojavile su se još neproverene informacije da, navodno, ima i onih sa težim i kojima život bukvalno visi o koncu.

U saobraćajnoj nesreći u subotu uveče teže je povređen jedan od učesnika udesa, dak je, uz totalni zastoj u saobraćaju, u današnjoj (nedelja) nezgodi jedna poginuala a povređeno je najmanje pet osoba.

-Izvesno je da je saobraćajna nesreća u Lugu, nadomak Dervente, izazvala blogadu saobraćaja na magistralnom putu Prnjavor-Derventa. Imamo još nepotvrđene informacije da je, navodno, jedna osoba podlegla povredama a da ih je petoro povređenih dovezeno u Dom zdravlja u Derventi. Uviđaj kao i provera informacija su u toku-rekla je, za „Novosti“, u nedelju posle podne, Dragana Kerkez, portparolka Policijske uprave Doboj.

Foto: N.Đurić

 

U subotnjoj nesreći, oko 20.10 časova, takođe u naselju Lug, povrede opasne po život zadobio je Dervenćanin D.S. (55), čiji se automobil „opel astra“ sudario sa automobilom marke „bora“, za čijim upravljačem se nalazio 28-godišnji N.P. Ovaj, takođe, Dervenćanin, prošao je sa lakšim osledama, kao i njegovi saputnici S.I. i M.I.

Nedeljni udes u Lugu, prouzrokovao je kilometrasku kolonu vozila i višečasovnu blokadu saobraćaja na magistralnom putu Derventa_Prnjavor, i dalje prema Brodu, Doboju i Bijeljini. Policija vrši uviđaj i saobraćaj usmerava alternativnim pravcima a, kako saznajemo, očekuje se dolazak i dežurnog okružnog tužioca.

Foto: N.Đurić

 

STRADALI I DRŽAVLjANI SRBIJE?

PREMA nepotvrđenim informacijama među povređenim u današnjoj saobraćajki ima i državljana Srbije. Navodno i da je poginuli iz Novog Sada.

-Čekamo na dolazak dežurnog tužioca iz Okružnog tužilaštva Doboj da utvrdi identitet poginulog i povređenih-rekla nam je Dragana Kerkez, potparolka Policijske uprave Doboj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!