OPŠTINA TERA „BELU KUGU“: Asfaltiranje lokalnog puta u Tutnjevcu finansira opština Ugljevik sa 70.000 KM

V. Mitrić

08. 09. 2020. u 16:24

U PODMAJEVIČKOM selu Tutnjevac mašina za asfaliranje puteva rade punom parom, u zaseocima Lazići i Šešlići, koji će, za koji dan, da dobiju nov, moderan asfaltni drum, vredan 70 hiljada KM, koliko je obezbedila lokalna vlast u Ugljeviku.

ОПШТИНА ТЕРА „БЕЛУ КУГУ“: Асфалтирање локалног пута у Тутњевцу финансира општина Угљевик са 70.000 КМ

Foto: V. Mitrić

Kao svaki dobar domaćin. Načelnik opštine Ugljevik, došao je u ovo lepo i napredno selo, koje uspešno bije bitku protiv „bele kuge“, da vidi kako idu radovi, da čuje šta kažu meštani, da ustanovi šta ih još tišti. Ovo je i bogato selo, pre svega voćem, pa tako svake godine, pored ostalog, ovdašnji domaćini izvezu na inostranu pijacu oko 2.500 tona šljive.

- Ovaj narod voli zavičaj, rodno ognjište i pokazuje da u te kako ima smisla da se živi na selu i razvijaju porodice – kaže Perić.

- Naš stalni zadatak je da im priredimo što bolje uslove za život što se tiče infrastrukture i ovo je još jedan primer da na tome posvećeno i iskreno radimo.

Meštanin Slaviša Jović zahvalio je rukovodstsvu opštine Ugljevik na izgradnji novog puta, „koji je bio nasušna potreba, jer će omogućito bolju vezu sa drugim selima i gradom“.Imali su velike muke kada dođu kiše, a sada na takve stvari gledaju kao na ružan san.

Inicijatori ovog za meštane važnog posla su odbornici u Skupštini opštine Ugljevik iz Tutnjevca, Gavro Milošević i Dragomir Sekulić, koji su saglasni da bez ovakve pomoći lokalne vlasti nema ni opstanka ni ostanka u ovom delu RS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni