NOVE MERE U SRPSKOJ: Republički štab za vanredne situacije - zabrana svih javnih okupljanja u grupama više od 50 ljudi

S.M.

31. 08. 2020. u 17:18

REPUBLIČKI štab za vanredne situacije doneo je zaključak o zabrani svih javnih okupljanja u grupama većim od 50 lica do 14. septembra radi prevencije širenja virusa korona na teritoriji Republike Srpske.

НОВЕ МЕРЕ  У СРПСКОЈ: Републички штаб за ванредне ситуације - забрана свих јавних окупљања у групама више од 50 људи

Foto: Vlada Republike Srpske

Do 14. septembra ograničava se radno vreme ugostiteljskim objektima za ishranu i piće od 6.00 do 24.00 časa, saopšteno je iz Republičkog štaba za vanredne situacije. 

Pružanje ugostiteljskih usluga ishrane i pića na način regulisan tačkom dva ovog zaključka odnosi se i na ugostiteljske objekte za smeštaj, pojašnjava se u saopštenju. 

U zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije navodi se da se do 14. septembra dozvoljavaju takmičarske aktivnosti sportskih organizacija i sportista isključivo bez prisustva publike, uz poštovanje svih epidemioloških mera koje je propisao Institut za javno zdravstvo RS. 

Subjekti kojima je dozvoljeno obavljanje delatnosti dužni su da tu delatnost organizuju uz obavezno preduzimanje mera propisanih u uputstvu Instituta za javno zdravstvo RS za sprečavanje pojave i širenja virusa korona na radnom mestu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)